1997 / heden

Als Adrie in 1997 de 60-jarige pensioenleeftijd heeft bereikt nemen Erik en Corwin zijn aandelen over. In 2000 gaat ook Phlip met pensioen en worden Erik en Corwin de Koning beiden eigenaar/directeur van het door hun grootvader opgerichte bedrijf Machinefabriek Versteeg B.V. 

Er volgen jaren die volle kracht vooruit gaan, helaas komt daar 26 februari 2007 abrupt een einde aan wanneer Corwin (1972), op een tragisch manier komt te overlijden. Een moeilijke tijd volgt; gemis van een compagnon, broer, inspiratiebron op de vloer én een diepe economische crisis. Mede door inzet en standvastigheid van alle medewerkers blijft de machinefabriek drijven.

Het tij keert, de recessie is op zijn einde, de economie herstelt zich, schippers gaan weer meer investeren en repareren,  de order- portefeuille loopt vol. Ondertussen is ook het personeelsbestand overgegaan in nieuwe jonge en energieke krachten. Het scheepsreparatiewerk met name vanuit het dok heeft prioriteit, daarnaast is de machinefabriek uitgegroeid tot een modern machinepark waarnaast eigen reparatiewerkzaamheden, veel draai- en freeswerk wordt verricht voor andere opdrachtgevers uit de maritieme sector.